The Beautiful Ones - незавършените мемоари на попзвездата Принс, ще бъдат

...
The Beautiful Ones - незавършените мемоари на попзвездата Принс, ще бъдат
Коментари Харесай

Излизат незавършени мемоари на Принс

" The Beautiful Ones "  - незавършените записки на попзвездата Принс, ще бъдат оповестени през октомври тази година, оповестява Военновъздушни сили. Петдесет ръкописни страници, които музикантът бе представил месец преди гибелта си, ще образуват основата на книгата, която е описвана като лексикон на живота му. Тя ще включва и редки фотоси и ръкописни текстове, дружно с истинския скрипт на " Purple Rain ".

Издателите от Random House описаха книгата като " надълбоко личен разказ за това по какъв начин Принс Роджърс Нелсън е станал Принс, който познаваме: действителна история на израстването на едно дете, което гълтам света към себе си и построява персона, художествена визия и живот, преди шлагерите и славата, които щяха да го дефинират ". 

Мемоарите са кръстени на ария от албума " Purple Rain ". Те ще включват и встъпление от нюйоркския писател Дан Пайпърбринг, който артистът бе избрал за собствен помощник.

Принс умря през април 2016 година от предозиране с болкоуспокояващото лекарство фентанил. Той бе един от " огромните три " суперзвезди от 80-те, дружно с Мадона и Майкъл Джексън. Принс бе целеустремено непрогледен, рядко даваше изявленията и изграждаше лична митология посредством музиката, която създаваше. В годината преди гибелта си обаче той стартира да се открехва към света, размишлявайки върху живота и кариерата си. По време на соловото турне, озаглавено „ Принс: Пиано и микрофон ”, музикантът показа, че стартира да написа записки.

" За Принс са написани милиони думи - книги и публикации, есета и рецензии - само че ние сме разчувствани да публикуваме мощните размишления на музиканта за личния му живот с неговия жив, проницателен и лиричен глас. Неговата гибел е неизмерима загуба, само че тази книга е красива респект към живота му ", споделя редакторът на книгата Крис Джаксън.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР